U Mitrovici osvanule poruke Eulex go home

Izvor: Mondo, 19.Avg.2014, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Mitrovici osvanule poruke "Eulex go home"

U Kosovskoj Mitrovici tokom noći na više lokacija u gradu izlepljene su poruke kojima se od Euleksa traži da ide kući i u kojima je navedeno da je misija EU na Kosovu "neprijatelj srpskog naroda."

Foto: screenshot, Tanjug

Poruke su su izlepljene na saobraćajnim znacima u Kosovskoj Mitrovici, a na spornim nalepnicama, pored logoa Euleksa, stoji i kukasti krst sa natpisom "Euleks neprijatelj srpskog naroda."

Na nekim od nalepnica napisano je " >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << EULEX GO HOME", a osim u Mitrovici ove poruke su osvanule i na više lokacija u Zubinom Potoku.

Autor spornih poruka nije poznat.

Šef Kancelarije za štampu i javno informisanje u Euleksu Migel Karvaljo de Faria rekao je Tanjugu da misija nema drugi komentar osim da je "gnusno Evropsku uniju, dugogodišnjeg borca za slobodu, demokratiju i vladavinu prava povezivati sa zastavom nacističkog režima".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

U Kosovskoj Mitrovici osvanule poruke Euleksu

Izvor: Blic, 19.Avg.2014

U Kosovskoj Mitrovici tokom noći na više lokacija u gradu izlepljene su poruke kojima se od Euleksa traži da ide kući i u kojima je navedeno da je misija EU na Kosovu “neprijatelj srpskog naroda”...Poruke su su izlepljene na saobraćajnim znacima u Kosovskoj Mitrovici, a na spornim nalepnicama,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.