Tadić ostaje u rezidenciji ako bude premijer

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2012, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić ostaje u rezidenciji ako bude premijer

BEOGRAD -

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da se složio sa idejom da njegov prethodnik Boris Tadić ostane da živi u dosadašnjoj rezidenciji na Dedinju, ukoliko postane novi premijer Srbije.

"To je deo našeg razgovora. Nisam želeo da selim iz te kuće gospodina Tadića, jer to meni ništa ne znači. Ja u toj kući nikada nisam bio i neće mi kruna pasti sa glave ako na korišćenje dobijem neku drugu zgradu u Beogradu", rekao je Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << novinarima u Skupštini Srbije nakon polaganja zakletve.

Nikolić je kazao da neće da živi u svom stanu jer je to "već tri dana problem", ne samo za njegove komšije već i za čitav kraj.

On je dodao da će poštovati zakon i da će se preseliti u neki od objekta koji Srbija ima na raspolaganju za predsednika.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Tadić može ostati u rezidenciji bude li premijer

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Maj.2012

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da se složio sa idejom da njegov prethodnik Boris Tadić ostane živjeti u dosadašnjoj rezidenciji na Dedinju, ukoliko postane novi premijer Srbije. "To je dio  našeg razgovora. Nisam želio  da selim iz te kuće gospodina Tadića, jer to...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Tadić ostaje na Dedinju?

Izvor: Beta, 31.Maj.2012

BEOGRAD, 31. maja 2012. (Beta) - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u četvrtak da se složio sa idejom da njegov prethodnik Boris Tadić ostane da živi u dosadašnjoj rezidenciji na Dedinju, ukoliko.

Nastavak na Beta...

Nikolić na Dedinju, Tadić komšija

Izvor: B92, 31.Maj.2012

Beograd -- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić se saglasio da njegov prethodnik Boris Tadić ostane da živi u dosadašnjoj rezidenciji na Dedinju, ako postane novi premijer..."To je deo našeg razgovora. Nisam želeo da selim iz te kuće gospodina Tadića, jer to meni ništa ne znači. Ja u toj kući...

Nastavak na B92...

POSTAJU KOMŠIJE: Nikolić se seli u novu vilu, Tadić ostaje na istoj adresi

Izvor: Telegraf.rs, 31.Maj.2012

Neće mi pasti kruna s glave ako na korišćenje dobijem neku drugu zgradu, rekao je predsednik Srbije, i dodao da je stanovanje u njegovom stanu "već tri dana problem" za čitav kraj

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.