Nikolić traži novi smeštaj, Tadić ostaje na Dedinju (VIDEO)

Izvor: S media, 31.Maj.2012, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić traži novi smeštaj, Tadić ostaje na Dedinju (VIDEO)

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da se složio sa idejom da njegov prethodnik Boris Tadić ostane da živi u dosadašnjoj rezidenciji na Dedinju, ukoliko postane novi premijer Srbije.

Nikolić je rekao da je o tome s Tadićem razgovarao prilikom njihovog susreta pre dva dana.

"Nisam želeo da selim iz te kuće gospodina Tadića, jer to meni ništa ne znači. Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u toj kući nikada nisam bio i neće mi kruna pasti sa glave ako na korišćenje dobijem neku drugu zgradu u Beogradu", rekao je Nikolić danas novinarima u Skupštini Srbije nakon polaganja zakletve.

Nikolić: Konsenzus o Kosovu (VIDEO)

Josipović: Na inauguraciju ako se Nikolić odrekne četništva

Tomislav Nikolić i zvanično predsednik Srbije: I Kosovo i EU (VIDEO,FOTO)

Pretpostavlja se da će Nikolić, pre svega iz bezbednosnih razloga, najverovatnije napustiti svoj stan i preseliti se u rezidenciju u Užičkoj.

Rezidencija novog predsednika biće najverovatnije vila koju je na raspolaganje dobio aktuelni premijer Mirko Cvetković, ali je nije koristio.

Nikolić je izjavio i da je ranije rekao da neće živeti u svom stanu jer je to, kako je naveo, "već tri dana problem", ne samo za njegove komšije već i za čitav kraj.

On je dodao da će poštovati zakon i da će se preseliti u neki od objekta koji Srbija ima na raspolaganju za predsednika.

(Tanjug)

FOTO:Beta
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.