TUGA I PUSTOŠ: Ovako izgleda Tekija iz vazduha! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Sep.2014, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA I PUSTOŠ: Ovako izgleda Tekija iz vazduha! (VIDEO)

Iz mesta Tekija, koje je među onima koja su najviše stradali u poplavama, voda se mahom povukla, a za sobom je ostavila pravu pustoš. 

Napolju nema skoro nikoga, a tamo gde su nekad bile ulice sada se nalaze samo blato i mulj. Na svakom koraku mogu se videti odvaljene bandere i delovi drveća koje je iščupala voda.

Tekija, udaljena više od 25 kilometara od Kladova, praktično je odsečena od sveta zbog klizišta.

Foto: Tanjug/Srđan Ilić
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Posledice su veoma ozbiljne. Bujice su odnele mostove, a u naselju nema vode, struje, ni mobilnog signala. Inače, iz Tekije i okolnih sela opštine Kladovo brodovima i helikopterima evakuisano je oko 500 ljudi.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

VIDEO: TUGA I PUSTOŠ: Ovako izgleda Tekija iz vazduha!

Izvor: Cafe.ba, 17.Sep.2014

Iz mjesta Tekija, koje je među onima koja su najviše stradali u poplavama, voda se mahom povukla, a za sobom je ostavila pravu pustoš...Napolju nema skoro nikoga, a tamo gdje su nekad bile ulice sada se nalaze samo blato i mulj. Na svakom koraku mogu se vidjeti odvaljene bandere i dijelovi drveća...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.