Stalone sprema modnu kolekciju za muškarce

Izvor: Blic, 24.Mar.2011, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stalone sprema modnu kolekciju za muškarce

LONDON - Holivudski glumac i režiser Silvester Stalone izjavio je da planira da pokrene odevnu liniju za muškarce, preneo je danas sajt "Digital spy".

Stalone je magazinu Men's vik rekao da je "odeća prvi korak ka izgradnji ličnosti" i da je moda nešto sa čim je oduvek želeo da eksperimentiše.

"Odeća može da utiče na nečiji stav", ocenio je 64-godišnji glumac. "Posvećujem pažnju odeći koju nosim. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kada muškarci nauče da se pravilno odevaju, tada počnu da se bolje brinu o sebi."

Stalone je dodao da je njegova kolekcija inspirisana njegovim filmskim junacima Rokijem i Rambom.

"Roki je ljubavna priča, dok Rambo pokazuje drugu stranu muškosti - on je samotnjak. Modna linija će ponuditi odeću za 'buntovnika i za džentlmena'", rekao je glumac čiji je poslednji bioskopski hit bio prošlogodišnji akcioni film "Plaćenici".

Očekuje se da će se Stalone vratiti ulozi Barnija Rosa u filmu "Plaćenici 2". Glumac je bio režiser i scenarista prvog filma serijala.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stalone sprema modnu kolekciju za muškarce

Izvor: NaDlanu.com, 24.Mar.2011

LONDON, 24. marta 2011. (Beta) - Holivudski glumac i režiser Silvester Stalone izjavio je da planira da pokrene odevnu liniju za muškarce, preneo je u četvrtak sajt Didžital spaj. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Stalone postaje modni kreator

Izvor: SrbijaNet.rs, 25.Mar.2011, 01:34

Holivudski glumac i režiser Silvester Stalone izjavio je da planira da pokrene odevnu liniju za muškarce. Stalone je magazinu Men's vik rekao da je "odeća prvi korak ka izgradnji ličnosti" i da je moda nešto sa čim je oduvek želeo da eksperimentiše.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Silvester Stalone postaje modni dizajner

Izvor: Svet plus, 25.Mar.2011

Holivudski glumac Silvester Stalone rešio je da pokrene sopstvenu modnu liniju za muškarce.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.