Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Maj.2012, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija: u ponoć počinje predizborna tišina

U Srbiji u ponoć počinje predizbirna tišina koja će trajati do zatvaranja biračkih mjesta u nedjelju, 6. maja, kada će biti održani predsjednički, parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori. Do nedjelje u 20.00 časova zabranjena je izborna propaganda putem sredstava javnog informisanja, javni skupovi i objavljivanje procjene rezultata izbora. Tokom izborne tišine na biračkom mjestu i na 50 metara od njega zabranjeno je isticanje simbola i propagandnog materijala učesnika u ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji u ponoć počinje predizbirna tišina

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2012

BEOGRAD - U Srbiji u ponoć počinje predizbirna tišina koja će trajati do zatvaranja biračkih mjesta u nedjelju, 6. maja, kada će biti održani predsjednički, parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori.

Nastavak na Nezavisne Novine...

U ponoć počinje preizborna tišina

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2012

U Srbiji u ponoć počinje predizbirna tišina koja će trajati do zatvaranja biračkih mesta u nedelju, 6. maja, kada će biti održani predsednički, parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori.

Nastavak na Vesti-online.com...

Šaputanje tokom izborne tišine

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Maj.2012, 00:59

U Srbiji je počela izborna tišina, koja će trajati do zatvaranja biračkih mesta 6. maja u 20 sati. I tokom izborne tišine može se očekivati stranačko predizborno 'šaputanje'. Iz RRA poručuju da će izveštavanje o vanrednim aktivnostima ministara po gradilištima biti kršenje izborne tišine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.