Sankcijama hteli da podele Ruse, nije im uspelo

Izvor: B92, 03.Jul.2015, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sankcijama hteli da podele Ruse, nije im uspelo"

Ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je danas da Zapad nije uspeo u nameri da podeli rusko društvo uvođenjem ekonomskih sankcija.

U govoru na sastanku predsedničkog Saveta bezbednosti Putin je naveo da Zapad želi da kazni Rusiju za njen nezavisni kurs, prenela je agencija AP.

Putin je istakao da su odluka Evropske unije da produži sankcije Rusiji do januara iduće godine i američka upozorenja o novim merama signal da "ne treba očekivati od geopolitičkih protivnika da u dogledno vreme revidiraju svoj stav".
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Zapad želi da nas kazni za nezavisni kurs

Izvor: RTS, 03.Jul.2015

Ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je da Zapad nije uspeo u nameri da podeli rusko društvo uvođenjem ekonomskih sankcija. . U govoru na sastanku predsedničkog Saveta bezbednosti Putin je naveo da Zapad želi da kazni...

Nastavak na RTS...

Putin: Sankcije nisu podijelile rusko društvo

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2015

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je da Zapad pokušava da podijeli rusko društvo ekonomskim sankcijama, ali da nije postigao svoj cilj...Govoreći na sastanku predsjedničkog Savjeta bezbjednosti Putin je rekao da Zapad želi da kazni Rusiju zbog svog "nezavisnog kursa"..."Ne treba da...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.