Samsung: Mi smo prvi predstavili zlatni telefon

Izvor: B92, 27.Sep.2013, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung: Mi smo prvi predstavili zlatni telefon

Pre nekoliko dana pojavila se vest o posebnoj seriji smartfona Galaxy S4 zlatne boje, a ubrzo potom su se pojavile optužbe na račun kompanije da kopira Appleov zlatni iPhone 5S, tako da je Samsung bio primoran da reaguje.

Samsungu se to nije svidelo, pa je objavio da su njegovi zlatni telefoni predstavljeni 27. avgusta u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a u prodavnicama su se pojavili 8 septembra, dok je Apple >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predstavio svoj zlatni iPhone 5S predstavio 10. septembra.

Međutim, nakon ovog Samsungovog odgovora na tvrdnje da je kopirao Apple, pojavile su se nova nagađanja da je kompanija znala šta će kompanija iz Kupertina uraditi pa je zato svega par dana ranije predstavila svoj model.

U svakom slučaju, u pitanju je mudar potez kompanije i Samsung verovatno testira tržište lansiranjem uređaja na Bliskom Istoku.

U slučaju da se pojavi globalno interesovanje za ove uređaje, vrlo je verovatno da ćemo ove verzije videti i na drugim tržištima.
Pogledaj vesti o: iPhone,   Apple

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samsung: Mi smo prvi predstavili zlatni telefon

Izvor: B92, 27.Sep.2013

Pre nekoliko dana pojavila se vest o posebnoj seriji smartfona Galaxy S4 zlatne boje, a ubrzo potom su se pojavile optužbe na račun kompanije da kopira Appleov zlatni iPhone 5S, tako da je Samsung bio primoran da reaguje...Samsungu se to nije svidelo, pa je objavio da su njegovi zlatni telefoni predstavljeni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.