SNS: Napadnute stranačke prostorije na Banovom brdu

Izvor: RTS, 23.Jan.2016, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Napadnute stranačke prostorije na Banovom brdu

U noći između petka i subote izvršen je vandalski napad na prostorije Srpske napredne stranke u Požeškoj ulici na Banovom brdu, saopštio je Opštinski odbor SNS na Čukarici.
Napadači su polomili staklo na prostorijama i sekli plakate na fasadi, a o napadu je obaveštena policija.
Osuđujući taj događaj, SNS poručuje da očigledna eskalacija neprekidne prljave kampanje i destrukcija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kao odraz besprizornog primitivizma i političke nemoći, neće obeshrabriti borbu za normalnu i uspešnu Srbiju, niti može umanjiti njene rezultate.
"Nastavljamo sa beskompromisnim radom na izgradnji boljeg društva, unapređenja kvaliteta života i uspostavljanja jasne perspektive za sve građane Čukarice", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napad na prostorije SNS na Banovom brdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2016

U noći između petka i subote izvršen je vandalski napad na prostorije Srpske napredne stranke u Požeškoj ulici na Banovom brdu, saopštio je Opštinski odbor SNS na Čukarici...Napadači su polomili staklo na prostorijama i sekli plakate na fasadi, a o napadu je obaveštena policija...Osuđujući...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.