SAD: Uhvaćen begunac rekorder

Izvor: B92, 26.Sep.2013, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Uhvaćen begunac rekorder

Los Anđeles -- Zatvorenik koji je 1977. uspeo da pobegne iz jednog kalifornijskog zatvora, uhapšen je prošlog ponedeljka u Džesivilu, u državi Arkanzas.

On je tu živeo pod lažnim imenom, saopštile su danas zatvorske vlasti.

Kako prenosi Rojters, Majkl Marou (70) nije pružao otpor prilikom hapšenja koje su obavili agenti FBI-ja i lokalna policija.

Ovaj rekorder u dužini bekstva se 27. avgusta 1977. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iskrao iz zatvora u kalifornijskom gradu Ćino, u kom je služio doživotnu kaznu zbog oružane pljačke.

Predstavnik zatvorske službe Kalifornije Teri Tornton izjavio je da dosad nijedan zatvorenik nije uhapšen nakon toliko dugog bekstva.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhvaćen begunac iz zatvora posle 36 godina!

Izvor: Press, 26.Sep.2013

Zatvorenik koji je 1977. uspeo da pobegne iz jednog kalifornijskog zatvora, uhapšen je prošlog ponedeljka u Džesivilu, u državi Arkanzas, gde je živeo pod lažnim imenom, saopštile su danas zatvorske vlasti.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.