Pucnjava u bazi Vašingtonu, četvoro mrvih

Izvor: RTS, 16.Sep.2013, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u bazi Vašingtonu, četvoro mrvih

Četiri osobe ubijene u bazi američke Mornarice u Vašingtonu. Nema detalja, sem da je jedan ubijen ispred baze i da se jedno telo nalazi na vrhu zgrade.

Najmanje četiri osobe su ubijene ispred sedišta i u zgradi komande američke Mornarice u Vašingtonu, prenose televizije u SAD u vanrednom programu.

Za sada nije poznato zašto je došlo do pucnjave, ali En-Bi-Si televizija javlja da je jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osoba ubijena ispred komande, a da se jedno telo nalazi i na vrhu zgrade, kao i da su još dve osobe, među kojima je jedan policajac i jedan pripadnik vojske, ranjeni.

Do pucnjave je došlo oko 8,20 časova jutros po američkom vremenu. Si-En-En je javio da u zgradi Mornarice u kojoj radi više stotina ljudi jedna osoba otvorila vatru.

U živom prenosu vide se brojne policijske ekipe, uz specijalne jedinice, koje su okružile zgradu Mornarice, a novinari su udaljeni par blokova od mesta incidenta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u Vašingtonu, četvoro mrvih

Izvor: RTS, 16.Sep.2013

Četiri osobe ubijene u bazi američke Mornarice u Vašingtonu. Nema detalja, sem da je jedan ubijen ispred baze i da se jedno telo nalazi na vrhu zgrade. ..16.05 - Policija saopštila da je u toku potera za ubicom. ..Najmanje četiri osobe su ubijene ispred sedišta i u zgradi komande američke Mornarice...

Nastavak na RTS...

Pucnjava u Vašingtonu, sedmoro mrtvih

Izvor: RTS, 16.Sep.2013

Najmanje sedam osoba ubijeno u bazi američke Mornarice u Vašingtonu. Više ranjeni. Nema detalja. Jedan ubijen ispred baze i jedno telo na krovu zgrade. Policija u potrazi za ubicom. ..16.05 - Policija saopštila da je u toku potera za ubicom. ..Najmanje sedam osoba je ubijeno ispred sedišta i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.