Prikupljno 298.000 evra pomoći u Moskvi

Izvor: RTS, 25.Jun.2014, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prikupljno 298.000 evra pomoći u Moskvi

Ministar odbrane Bratislav Gašić prisustvovao je donatorskoj konferenciji u Moskvi, na kojoj je za saniranje posledica poplava prikupljeno 298.000 evra i jedan ultrazvučni aparat.

Ministarstvo odbrane Ruske Federacije doniralo je Srbiji deset pumpi velikog pritiska, deset cisterni za vodu, kao i 250 termosa od 50 litara za vodu, navodi se u saopštenju.

Posle sastanka sa ruskim privrednicima, najavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je donacija Kosjeriću od 100.000 evra, kao i izgradnja 17 kuća za Obrenovac ili kupovina nameštaja i inventara za sve škole u toj beogradskoj opštini.

Ministar Gašić je u ime Vlade Srbije zahvalio na pomoći građanima i rukovodstvu Rusije, kao i našim građanima koji rade u toj zemlji.

Ambasador naše zemlje u Rusiji Slavenko Terzić takođe je zahvalio svima jer su pokazali solidarnost sa Srbijom i sakupili 53 tone humanitarne pomoći.

Donatorskoj konferenciji prisustvovali su i zamenik predsednika Saveta Federacije Rusije Aleksandar Trošin, zamenik ministra odbrane Anatolij Antonov, kao i predstavnici velikih ruskih kompanija, poput "Gasproma", "Lukoila" i "Ruske železnice".
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Moskvi prikupljeno 300.000 evra za sanaciju poplava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2014

Na donatorskoj konferenciji u Moskvi prikupljeno je gotovo 300.000 evra i jedan ultrazvučni aparat, za saniranje posledica poplava u Srbiji, saopšteno je večeras iz Ministarstva odbrane Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Prikupljeno 298.000 evra pomoći u Moskvi

Izvor: RTS, 25.Jun.2014

Ministar odbrane Bratislav Gašić prisustvovao je donatorskoj konferenciji u Moskvi, na kojoj je za saniranje posledica poplava prikupljeno 298.000 evra i jedan ultrazvučni aparat...Ministarstvo odbrane Ruske Federacije doniralo je Srbiji deset pumpi velikog pritiska, deset cisterni za vodu, kao i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.