Premijer Rumunije sutra sa Dačićem

Izvor: Blic, 17.Okt.2012, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer Rumunije sutra sa Dačićem

Predsednik Vlade Rumunije Viktor Ponta boraviće sutra u zvaničnoj poseti Srbiji i razgovarati s predsednikom Vlade Ivicom Dačićem, najavljeno je iz Vlade Srbije.

Predviđeno je da u 15.15 sati premijer Srbije dočeka rumunskog premijera u Palati Srbije, a potom će razgovarati.

U 15.50 sati biće održan plenarni sastanak zvaničnih delegacija Rumunije i Srbije, a u 16.30 sati predviđene su izjave za medije Dačića i Ponte, navodi se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Povezane vesti: Dačić i Dodik sa izraelskim šefom diplomatije na večeri kod Kusturice Dačić i Titov o investicijama i pomoći za budžet Rompej: Napredak s Kosovom, Dačić: Bez novih uslova Čestitke predsednika vlada premijeru Dačiću Ban Ki-mun pozvao Balkan da se okrene budućnosti
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić se sastao sa Pontom

Izvor: B92, 18.Okt.2012, 01:11

Beograd -- Premijer Rumunije Viktor Ponta doputovao je u zvaniču posetu Beogradu gde se sastao sa predsednikom Vlade Srbije Ivicom Dačićem...Posle dočeka u Palati Srbija, dvojica premijera su otpočela razgovor u četiri oka. Nakon toga, kako je najavljeno, biće održan plenarni sastanak zvaničnih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.