Prebrojani listići na severu Kosova

Izvor: RTS, 08.Nov.2013, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prebrojani listići na severu Kosova

U Leposaviću glasalo 12,52 odsto birača, u Zubinom Potoku 13,38 odsto u Severnoj Mitrovici 7,9 i u Zvečanu 7,39 odsto birača, rekao portparol Centralne izborne komisije (CIK) Valjmir Eljezi.

Završeno je prebrojavanje glasova s glasačkih mesta u četiri opštine na severu Kosova, sem tri glasačka centra u Mitrovici, gde će se lokalni izbori ponoviti 17. novembra jer su u prošlu nedelju bili prekinuti.

Portparol Centralne izborne komisije (CIK) Valjmir >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Eljezi je večeras u Prištini saopštio da je u Leposaviću glasalo 12,52 odsto birača, u Zubinom Potoku 13,38 odsto, u Severnoj Mitrovici 7,9 odsto i u Zvečanu 7,39 odsto.

Eljezi je najavio da se očekuje da će se, pošto se ti podaci unesu u bazu podataka CIK, znati koliko je glasova dobio svaki od kandidata za gradonačelnike i odbornike opština.

Prištinski mediji su danas javili da je najviše glasova za predsednika nove opštine Severna Mitrovica dobio Oliver Ivanović, a sledi kandidat iz DPK Agim Deva.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prebrojani listići sa severa Kosova, Oliver Ivanović vodi

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Nov.2013

Završeno je prebrojavanje glasova s glasačkih mesta u četiri opštine na severu Kosova, sem tri glasačka centra u Mitrovici, gde će se lokalni izbori ponoviti 17. novembra jer su u prošlu nedelju bili prekinuti nasiljem.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Prebrojani listići na severu Kosova

Izvor: Akter, 08.Nov.2013

Završeno je prebrojavanje glasova s glasačkih mesta u četiri opštine na severu Kosova, sem tri glasačka centra u Mitrovici, gde će se lokalni izbori ponoviti

Nastavak na Akter...

Prebrojani glasovi na severu Kosova

Izvor: RTS, 08.Nov.2013

U Leposaviću glasalo 12,52 odsto birača, u Zubinom Potoku 13,38 odsto u Severnoj Mitrovici 7,9 i u Zvečanu 7,39 odsto birača, rekao portparol CIK-a Valjmir Eljezi. Radio Kontakt plus javlja da su u Kosovskoj Mitrovici najveći broj glasova osvojili Agim Deva i Adrijana Hodžić. ..Završeno je prebrojavanje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.