Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Sep.2012, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni pilot VS umro na VMA

Pilot Vojske Srbije major Goran Savić, koji je danas iskočio iz aviona Lasta (V-54) koji se srušio u Novoj Pazovi, umro je na Vojno-medicinskoj akademiji od zadobijenih povreda, saopšteno je iz Ministarstva odbrane. Savić je bio pilot Tehničkog optinog centra (TOC) Vojske Srbije i radio je na aerodromu Batajnica. Drugi pilot potpukovnik Tomislav Bećagović iz TOC-a, koji je iskočio iz aviona, lakše je povređen, orijentinsan i svestan, bez znakova unutrašnjeg krvarenja i preloma i nije u ...
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povredjeni pilot umro na VMA

Izvor: Beta, 26.Sep.2012

BEOGRAD, 26. septembra 2012. (Beta) - Pilot Vojske Srbije major Goran Savić, koji je u sredu iskočio iz aviona Lasta (V-54) koji se srušio u Novoj Pazovi, umro je na Vojno-medicinskoj akademiji od zadobijenih po.

Nastavak na Beta...

Srušio se vojni avion u Novoj Pazovi, povređeni pilot umro na VMA

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2012

NOVA PAZOVA -..Pilot Tehničkog opitnog centra (TOC) Vojske Srbije major Goran Savić podlegao je povredama zadobijenim prilikom pada aviona "Lasta" u Novoj Pazovi, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Potpukovnik Tomislav Bećagović iz TOC, koji je bio drugi pilot, lakše je povređen, orijentisan i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Povređeni pilot VS Goran Savić umro na VMA

Izvor: Danas, 26.Sep.2012

Pilot Vojske Srbije major Goran Savić, koji je danas iskočio iz aviona Lasta (V-54) koji se srušio u Novoj Pazovi, umro je na Vojno-medicinskoj akademiji od zadobijenih povreda, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.