Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jun.2016, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz: Senat podržao rezoluciju za ukidanje sankcija Rusiji

PARIZ - Francuski Senat glasao je danas za prijedlog rezolucije o ukidanju sankcija Rusiji koje su uvedene 2014. godine zbog krize u istočnoj Ukrajini i pripajanja Krima.

Ogromna većina od čak 302 senatora glasala su za ukidanje sankcija Ruskoj Federaciji, dok je samo 16 njih bilo protiv, prenosi "Raša tudej".

Ovaj prijedlog poziva na "postepeno olakšanje" restriktivnih mjera koje je izrekao Zapad.

Inicijative poslanika i senatora "nemaju obavezujuću snagu", jer se embargo obnavlja u Briselu i zahtijeva jednoglasnost svih 28 država članica, izvijestio je "Figaro".
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Francuski Senat podržao ukidanje sankcija Rusiji

Izvor: Telegraf.rs, 08.Jun.2016

Francuski Senat je glasao za rezoluciju kojom bi bile podignute sankcije EU nametnute Rusiji 2014. godine zbog krize u istočnoj Ukrajini i prisajedinjenja Krima. Prema tom dokumentu, predlaže se postepeno ukidanje restriktivnih mera koje je nametnuo Zapad... Velika većina, 302 senatora, glasala su...

Nastavak na Telegraf.rs...

Francuzi za ukidanje sankcija Rusiji

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jun.2016

Francuski Senat glasao je za predlog rezolucije o ukidanju sankcija Rusiji koje su uvedene 2014. godine zbog krize u istočnoj Ukrajini i pripajanja Krima...Ogromna većina od čak 302 senatora glasala su za ukidanje sankcija Ruskoj Federaciji, dok je samo 16 njih bilo protiv, prenosi "Raša tudej"...Ovaj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.