Pariz: Nestao kokain iz policije

Izvor: B92, 01.Avg.2014, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz: Nestao kokain iz policije

Pariz -- Iz sedišta pariske policije nestalo više od 50 kilograma zaplenjenog kokaina, koji je bio čuvan u posebnoj prostoriji sa blindiranim vratima i obezbeđenjem.

Nestali kokain je vredan 2,5 miliona evra, a zbog nezapamćenog skandala u najčuvanijoj policijskoj zgradi u Francuskoj pokrenuta je velika istraga.

Sedište pariske policije nalazi se u samom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << centru grada, u blizini Notr Dama, a trenutno nije poznato kako je kokain iznet iz čuvane prostorije i gde se nalazi.

"Sve hipoteze su na stolu. Ako je kokain zaista ukraden, to bi bila prva krađa u francuskom ekvivalentu Skotland jarda", naveo je za AFP izvor blizak istrazi.

Mediji ističu da je reputacija pariske policije već uzdrmana nakon nedavne optužbe jedne Kanađanke, koja je rekla da su je četvorica policajaca silovala nakon pijane noći u pariskim klubovima u aprilu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE IMAO KO DA GA ČUVA: Ukradeno 50 kilograma kokaina iz policijske stanice!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Avg.2014

Vrednost kokaina iznosi 2,5 miliona evra, a još uvek nije poznato kako je nestao iz jedne od najčuvanijih zgrada u Parizu

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.