POSLE SVAĐE MIRENJE SLAĐE: Seka ne štedi reči hvale za Daru Bubamaru!

Izvor: Kurir, 25.Nov.2013, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE SVAĐE MIRENJE SLAĐE: Seka ne štedi reči hvale za Daru Bubamaru!

Ma ja obožavam Daru Bubamaru. Ona je divan čovek, rekla je Seka Aleksić i dodala da na estradi nema neprijatelja ili osobe sa kojom ne razgovara

Seka Aleksić izjavila je da obožava Daru Bubamaru, iako su donedavno bile u svađi.

Pevačica je gostovala u emisiji "Narod pita" i tom prilikom progovorila o svom odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa Darom Bubamarom. Saša Popović ju je pitao da li postoji koleginica sa kojom ne razgovara i pritom je upitao za Daru. "Ma ja obožavam Daru Bubamaru. Ona je divan čovek", rekla je Seka.

U emisiji je gostovao i Marinko Rokvić, koji je predstavio novi singl, kao i takmičari prethodne epizode Zvezde granda koji su prošli u baražu.

Saša Popović i Marinko Rokvić komentarisali su Seku Aleksić nako što je izvela svoj novi singl "U mraku".

"Seka kad naiđe, čisti sve ispred sebe. Energija fenomenalna. Umeš sve da nosiš. I pesmu i nastup i sve. Stvarno sjajno", komentarisao je Saša Popović.

Podsetimo, pevačice su se navodno posvađale jer se Dara nije pojavila na svadbi Seke Aleksić. Međutim, pevačice su demantovale ovu priču kada se Seka pojavila na Darinoj promociji novog albuma.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

POSLE SVAĐE MIRENJE SLAĐE: Seka ne štedi reči hvale za Daru Bubamaru!

Izvor: Dzungla.org, 25.Nov.2013

Ma ja obožavam Daru Bubamaru. Ona je divan čovek, rekla je Seka Aleksić i dodala da na estradi nema neprijatelja ili osobe sa kojom ne razgovara OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.