Ova-pevacica-je-odbila-ucesce-u-emisiji-Tvoje-lice-zvuci-poznato

Izvor: medio.rs, 07.Avg.2014, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova-pevacica-je-odbila-ucesce-u-emisiji-Tvoje-lice-zvuci-poznato

U pitanju je atraktivna zvezda "Granda", koja je poznata po svojim imitacijama.

Producentska kuća “Emotion” već polako sastavlja listu učesnika za drugu sezonu takmičenja “Tvoje lice zvuči poznato“. Kako “Pulsonline” piše, učešće u ovom šou programu ponuđeno je pevačici Milici Todorović, ali ju je ona odbila.

- Meni se jako sviđa taj šou, redovno sam ga gledala i volim >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << da imitiram, ali zbog nastupa ne bih mogla da se obavežem jer znam da snimanja tih emisija traju jako dugo – rekla je Milica Todorović.

Printskrin: Youtube/Milica Todorovic

Da podsetimo, šou “Tvoje lice zvuči poznato” gledaćemo i ove jeseni na “Prvoj” televiziji.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Milica Todorović odbila učešće u TLZP

Izvor: Tracara.com, 07.Avg.2014

Nema vremena za učešće u najgledanijem šou programu   Producentska kuća Emotion uveliko pregovara sa poznatim ličnostima o učešću u drugoj sezoni popularnog TV formata Tvoje lice zvuči poznato. Iako je ovo jedna od najgledanijih emisija u zemlji, pobednica druge sezone Zvezda Granda Milica...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.