Obradović: Dveri će imati dvocifren rezultat

Izvor: RTS, 03.Mar.2014, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Dveri će imati dvocifren rezultat

Pokret "Dveri" će biti najveće iznenađenje na ovim izborima i ništa nas ne može sprečiti da uđemo u Skupštinu Srbije, poručio je u Užicu lider pokreta Boško Obradović. Dodao je da ako uđu u vladu, uradiće sve što je Vladimir Putin uradio u Rusiji.

Na ovim izborima pokret Dveri će biti najveće iznenađenje i ne samo da je iznad cenzusa, već se približava dvocifrenom izbornom rezultatu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izjavio je u Užicu lider Dveri Boško Obradović.

"Ni izborna krađa, ni medijski mrak ne mogu da zaustave Dveri da uđu u Skupštinu Srbije, jer narod želi autentične predstavnike, a ne one koji su opljačkali zemlju u protekle 24 godine", poručio je Obradović sa predizbornog skupa u Užicu.

Ako uđu u vladu, Dveri će uraditi u Srbiji sve ono što je predsednik Rusije Vladimir Putin uradio u toj zemlji, istakao je Obradović.

"Oporezovaćemo tajkune i strane banke, uvešćemo patriotsko obrazovanje i redovno služenje vojnog roka, doneti zakon o stranim agentima u Srbiji, zabranićemo ideologije homoseksualizma i na svaki način podržati domaću privredu i poljoprivredu", rekao je Obradović, izlažući program ovog političkog pokreta.

Obradović je 20-ti dan za redom uputio poziv lideru SNS-a Aleksandru Vučiću na TV duel, ocenjujući predizbornu kampanju skandaloznom.

"Sve je to jedna velika laž kao i borba protiv korupcije i kriminala Aleksandra Vučića. U zatvoru se ne nalazi nijedan političar niti tajkun na osnovu pravosnažne presude. Ta borba je laž, a istina je da je Miroslav Mišković finansirao i Vučića i Nikolića. To je ono što danas u Srbiji smeju da kažu jedino Dveri", rekao je Obradović.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Dveri će imati dvocifren izborni rezultat"

Izvor: Akter, 03.Mar.2014

Na ovim izborima pokret Dveri će biti najveće iznenađenje i ne samo da je iznad cenzusa, već se približava dvocifrenom izbornom rezultatu, izjavio je danas u Užicu lider Dveri Boško Obradović

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.