Novinari očekuju optužnicu za ubistvo Pantića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2014, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinari očekuju optužnicu za ubistvo Pantića

Novinarska udruženja očekuju da će se sledeće godine otkriti nalogodavci i ubice jagodinskog novinara Milana Pantića, pošto je ove godine podignuta optužnica za ubistvo Slavka Ćuruvije, poručeno je danas u Jagodini na obeležavanju 13. godišnjice ubistva Pantića.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Matić: Verujem da ćemo do kraja godine videti optužnicu zbog smrti Pantića

Izvor: Blic, 11.Jun.2014

Predsednik Komisije za istraživanje ubistva novinara Vedran Matić izjavio je danas u Jagodini, kraj biste ubijenog novinara Milana Pantića, da je uveren da ćemo naredne godine, ,,kada se okupimo ovde moći da konstatujemo da je podignuta optužnica protiv ubica Pantića"...Rodbina, prijatelji i kolege,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.