Nikolić: Obračunaću se sa kriminalom i korupcijom

Izvor: Vesti-online.com, 01.Apr.2012, 04:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Obračunaću se sa kriminalom i korupcijom

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić obećao je u Užicu da će se ukoliko njegova stranka pobedi na izborima obračunati sa kriminalom i korupcijom, kako bi građani Srbije živeli bolje.

Nikolić je na predizbornom skupu u bivšoj menzi kompleksa "Prvi partizan" rekao da će ukoliko naprednjaci >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dođu na vlast odgovarati i oni "za koje Evropska unija kaže da pokradu 500 miliona evra godišnje na javnim nabavkama u Srbiji".

Nikolić je pred više stotina pristalica SNS-a poručio da želi da Srbija postane deo Evropske unije. On je kazao da SNS neće učiniti nijedan pogrešan potez kako bi EU rekla da Srbija nije pravna država i da sudije sigurno neće biti birane partijski.

"Ko bi dao veru za večeru i predao Kosovo i Metohiju taj ne može da pobedi na izborima u Srbiji", rekao je Nikolić i dodao da postoje uslovi koje SNS i on nikada neće ispuniti jer je Kosovo, kako je rekao "srpska etika".

Lider naprednjaka je optužio Vladu Srbije za prekomerno zaduživanje i upitao ko će taj novac da vrati. Nikolić je kritikovao domete privatizaciju uz ocenu da je na sceni najgora moguća partijska država.

Kako je rečeno, miting SNS-a je simbolično održan u nekadašnjoj radničkoj menzi kompleksa "Prvog partizana" koji je nekada imao 5.500 radnika, a sada u celom Užicu ima toliko industrijskih radnika.

Osim Nikolića, na večerašnjoj tribini govorili su kandidati za poslanika koalicije "Pokrenimo Srbiju" Zoran Adžić (NS) i predsednik užičkog Gradskog odbora SNS-a Saša Milošević.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nikolić: Obračunaću se s kriminalom i korupcijom

Izvor: EMportal, 01.Apr.2012

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić obećao sinoć u Užicu da će se, ako naprednjaci dođu na vlast, obračunati s kriminalom i korupcijom, kako bi građani Srbije živeli bolje.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.