Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Dec.2009, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestalo devet mornara

Devet mornara vode se kao nestalo od jutros nakon što je izbio požar na grčkom brodu "Egean Vind", duž obala Venecuele, saopštilo je grčko Ministarsvo za pomorsku trgovinu. Posadu broda čine 24 mornara od kojih 15 Filipinaca i devet Grka. Vlasti Venecuele poslale su dva patrolna broda i dva helikoptera kako bi pružili pomoć.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar na grčkom brodu u Venecueli, devet mornara nestalo

Izvor: TV Avala, 25.Dec.2009

Posle požara koji je danas izbio na jednom grčkom teretnom brodu nedaleko od obala Venecuele, devet mornara se vodi kao nestalo, saopštilo je grčko ministarstvo pomorske trgovine.

Nastavak na TV Avala...

Požar na grčkom brodu - jedna osoba poginula, devet nestalo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Dec.2009

 U požaru na grčkom teretnom brodu, na putu od Brazila do Hjustona, u SAD, jedan član posade je izgubio život, dva su povređena, dok je devet nestalo, saopštile su vlasti Venecuele, kod čije obale se nesreća dogodila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Devet žrtava požara na grčkom brodu

Izvor: RTS, 26.Dec.2009, 13:40

U blizini Venecuele izbio požar na grčkom teretnom brodu. Devet mornara poginulo, pet povređeno. ..U požaru koji je izbio na grčkom teretnom brodu dok se nalazio kod Venecuele poginulo je devet članova posade, a pet je povređeno...Komandant venecuelanske ratne mornarice admiral Karlos Masimo Aniasi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.