NATO avioni na 500 km od Rusije

Izvor: B92, 16.Dec.2014, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NATO avioni na 500 km od Rusije"

Komandant vazdušnih snaga ruske vojske Viktor Bondarev rekao je da je NATO povećao broj špijunskih letova u blizini ruske granice.

On je istakao da je u 2014. godini registrovano više od 3.000 letova, što je dvostruko više nego prošle godine.

“Letelice sa obaveštajnim zadacima su se približile ruskoj granici na svega 500 kilometara“, rekao je Bondarev.

Saopštenje ruskih vazdušnih snaga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stiglo je u trenutku kada sve češće Moskvu optužuju za to da svoje ratne avione šalje u okolne države, pogotovo u Švedsku.

Komandant vazdušnih snaga je istakao da takvi navodi imaju za cilj da skrenu pažnju sa usmeravanja snaga NATO-a na Rusiju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NATO avioni na 500 kilometara od Rusije?

Izvor: Mondo, 16.Dec.2014

Komandant vazdušnih snaga ruske vojske Viktor Bondarev izjavio je danas da je NATO povećao broj špijunskih letova blizu ruske granice...Foto: FRA..On je istakao da je u 2014. godini registrovano više od 3.000 letova, što je dvostruko više nego prošle godine...“Letelice sa obaveštajnim zadacima...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.