NADMAŠILI FILMSKE ULOGE: Glumci koji su postali ubice u stvarnom životu!

Izvor: Kurir, 28.Nov.2013, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NADMAŠILI FILMSKE ULOGE: Glumci koji su postali ubice u stvarnom životu!

Ejmi Lokan Bovenizer, Metju Broderik, Čarls S. Daton, Lilo Brankato Džunior i Rebeka Gejhart osuđeni su zbog ubistva

Naći se u ulozi osobe koja je nekom oduzela život verovatno je težak glumački zadatak. Kada vas takva uloga dočeka i u realnosti, možemo samo da pretpostavimo koliko je teško izboriti se sa time. U to su se uverili sledeći glumci koji su izazvali ubistva.

1. Ejmi Lokan Bovenizer

Glumica iz  serije "Melrose Place" Ejmi Lokan >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Bovenizer februara ove godine osuđena je na trogodišnju zatvorsku kaznu zbog ubistva iz nehata. Ona je 2010. u automobilskoj nesreći usmrtila šezdesetogodišnju  Helenu Simen. U trenutku nesreće glumica je imala tri puta više alkohola u krvi nego što je to dozvoljeno. Na dan izricanja predude Ejmi je u suzama napustila sudnicu, a porodica nastradale Helen Simen bila je razočarana odlukom suda. Očekivala je maksimalnu kaznu od 10 godina zatvora.

2. Metju Broderik

Metju Borderik je 1987. boraveći u Irskoj sa tadašnjom devojkom Dženifer Grej izazvao tešku saobraćajnu nesreću. Iznajmljenim "BMW" udario je u direktno u volvo i izazvao smrt njegovih putnika, majke i ćerke. Glumac je tvrdio da pati od delimične amnezije. Priznao je krivicu, ali je umesto kazne od pet godina zatvora, optužen samo za neopreznu vožnju i  minimalnu novčanu nadoknadu.

3. Čarls S. Daton

Glumac Čarls S. Daton kao tinejdžer tokom jedne tuče ubio je čoveka. Sedam godina je proveo u zatvoru zbog ovog zločina, a zatim još tri zbog posedovanja oružja. U sličnoj situaciji se našao i na filmskom paltnu, u filmu "Alien 3" glumio je predvodnika zatvorske pobune. Devedesetih je bio zvezda Foksovog sitkoma "Rok".

4. Lilo Brankato Džunior

Zvezda serije "Sopranovi" Lilo Brankato Džunior 2008. godine izvršio je pljačku i ubio policajca van dužnosti u Njujorku. Osuđen je na desetogodišnju zatvorsku kaznu.

5. Rebeka Gejhart

Glumica filma "Vrisak 2" i supruga Erika Dejna, Rebeka Gejhart 2001. godine u Los Anđelesu pregazila je i usmrtila automobilom devetogodišnjeg dečaka. Zbog nagodbe sa roditeljima deteta izbegla je zatvorsku kaznu. "To je nešto što je sa mnom svakog dana i što će me pratiti čitavog života", izjavila je glumica 2005. godine.

zoom

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NADMASILI-FILMSKE-ULOGE-Glumci-koji-su-postali-ubice-u-stvarnom-zivotu

Izvor: medio.rs, 28.Nov.2013

Ejmi Lokan Bovenizer, Metju Broderik, Čarls S. Daton, Lilo Brankato Džunior i Rebeka Gejhart osuđeni su zbog ubistva

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.