Milan Tarot: Maja Nikolić je veštica!

Izvor: Kurir, 22.Feb.2013, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Tarot: Maja Nikolić je veštica!

Bacila mi je crnu magiju i zato neću učestvovati na Beosongu. Ona poseduje moći da muškarce koristi samo za seks, a u dubini duše voli žene

Mračne tajne.

Milan Tarot optužuje Maju Nikolić da mu je bacila crnu magiju. Kontroverzni tumač sudbine tvrdi da je omalena pevačica glavni krivac što se on zajedno s Filipom Patom i grupom Majka kupa Peru nije našao na festivalu Beosong.

- Maja Nikolić nam je bacila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << crnu magiju. Nisam postavio zaštitu i zato nismo prošli. Ona može samo da sanja o odlasku na Evroviziju. Neće pobediti ni da učestvuje narednih deset godina - tvrdi Tarot za Kurir.

On otkriva da se Nikolićka već duže vreme bavi veštičarenjem.

- Maja Nikolić se već sedam godina bavi veštičarenjem. Taj posao joj ne valja. Ona je izuzetno opasna androidna veštica. Reč je o vrsti koja voli druge žene, a muškarce koristi samo zbog seksa - kaže Tarot.

Tumač sudbine ističe da je estrada puna crne magije i da se mnoge pevačice njome bave. Među njima je i Vesna Vukelić Vendi.

- Vendi je Maji opasna konkurencija. Verovatno se zato i ne vole. Vidim da će opet zajedno ući u „Farmu“ - završava Tarot.

Pozvali smo i Maju i Vendi da vidimo šta imaju da kažu, ali nisu nam se javljale.

Severina će imati šest brakova

Milan kaže da je u kartama video da će se Severina udati. I to šest puta. Prvi muž biće joj poštar.

- U zvezdama joj je aspektovano da će imati šest brakova. Neka samo čeka kod kuće i na vrata će joj doći poštar. Za njega će se udati 2013. a živeće u sreći naredne tri.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan Tarot: Maja Nikolić je androidna veštica!

Izvor: Tracara.com, 22.Feb.2013

Da li je Maja Nikolić veštica? Iako se velika prašina podigla oko potencijalnog učešća Milana Tarota na Beosongu, on nije prošao selekciju, takod a ga nećemo gledati na nacionalnom kvalifikacionom takmičenju za predstavnika na Evroviziji.On poručuje da je glavni krivac za to Maja Nikolić...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.