Metalika snimila album sa Lu Ridom

Izvor: Blic, 16.Jun.2011, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Metalika" snimila album sa Lu Ridom

Američke grupa “Metalika” snimila je novi album sa rok muzičarem Luom Ridom, objavljeno je na šou biznis sajtu Didžital spaj.

Bend je na svom zvaničnom sajtu naveo da je saradnju podstakao zajednički nastup u njujorškom Medison skver gardenu u oktobru 2009, povodom 25 godina Kuće slavnih rokenrola.

"Pre nekoliko meseci, naš Kerk Hamet je nagovestio novi projekat 'Metalike’ koji 'nije 100 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odsto album Metalike’”, navodi grupa.

"Više smo nego ponosni što možemo da saopštimo da smo dovršili album koji je u potpunosti plod saradnje sa legendarnim Luom Ridom”, piše u saopštenju.

"Brzinom munje za neki projekat 'Metalike’, snimili smo deset pesama i, iako trenutno nismo sigurno kada ćete ih čuti, više smo nego uzbuđeni što sa vama možemo da podelimo da je snimanje dovršeno prošle sedmice”, navodi bend.

Grupa "Metalika” nedavno je proglašena za najuticajniju rok grupu u poslednjih 30 godina, prema oceni magazina Kerang.

Bubnjar Lars Ulrih ranije je izjavio da grupa ima 700 snimljenih gitarskih rifova za naredni album.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Metallica: Novi album sa Lu Ridom

Izvor: B92, 16.Jun.2011

Bend Metallica snimio je novi album sa rok muzičarem Lu Ridom...Bend je na svom zvaničnom sajtu naveo da je saradnju podstakao zajednički nastup u njujorškom Medison skver gardenu u oktobru 2009, povodom 25 godina Kuće slavnih rokenrola... "Više smo nego ponosni što možemo da saopštimo da smo...

Nastavak na B92...

"Metalika" i Lu Rid snimili zajednički album

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2011

LOS ANĐELES -..Američki bend "Metalika" završio je snimanje albuma sa rok muzičarem Lu Ridom, piše Holivud riporter...Ideja o saradnji legendarnih "metalaca" i njujorškog rokera nastala je u oktobru 2009. prilikom zajedničkog nastupa u Medison skver gardenu na 25-godišnjici Rokenrol kuće slavnih,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Lu Rid i Metalika snimili album

Izvor: Radio 021, 17.Jun.2011, 10:50

Američki bend "Metalika" završio je snimanje albuma sa rok muzičarem Lu Ridom, piše Holivud riporter.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.