Marin Lepen na sastanku u Moskvi

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2015, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin Lepen na sastanku u Moskvi

MOSKVA - Vođa francuske desničarske partije "Nacionalni front" Marin Lepen doputovala je danas u Moskvu, gdje će razgovarati sa Sergejem Nariškinom, predsjednikom donjeg doma ruskog parlamenta.

Francuski mediji javili su ranije da je "Nacionalni front" obezbijedio zajam od devet miliona evra od jedne ruske banke.

Mediji su ranije javili da je Lepenova viđena kako ulazi u zgradu ruskog parlamenta, prenio je "Sputnjik".
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marin Le Pen u Moskvi

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2015

MOSKVA - Predsjednica francuske ekstremno desničarske stranke Nacionalni front Marin Le Pen stigla je danas u zgradu ruske Dume u Moskvi, gdje će razgovarati sa ruskim zvaničnicima...Le Penova bi trebalo da se sastane sa predsjednikom Državne dume, donjeg doma ruskog parlamenta, Sergejem Nariškinom,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.