Marijana Čvrljak potpisala razvod

Izvor: Blic, 24.Sep.2011, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijana Čvrljak potpisala razvod

Pobednica “Velikog Brata” Marijana Čvrljak, sporazumno se dogovorila sa suprugom da podele 100 000 eura koje je osvojila.

Jedna od najpopularnijih ukućanki serijala "Veliki Brat”, Marijana Čvrljak potpisala je sporazuman razvod sa nekadašnjim suprugom Ivanom. Još uvek nije potvrđeno kod koga će njihova ćerka Korina otići na starateljstvo i koliki deo novca od Marijanine pobede u "VB"-u je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << otišlo u ruke Ivana, ta informacije trenutno je poznata samo sudu.

Marijana i Ivan razvode se zbog prevare pobednice rijaliti šoa. Ona je tokom serijala "Velikog Brata” više puta prevarila svog supruga Ivana sa Nikolom Nemeševićem, i javno pred milionima gledalaca sa njime vodila ljubav.

Ljubavnici od nedavno imaju i identične tetovaže na kojima piše "Ne žalim ni za čim” što jasno simboliše njihovu ljubav.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moraće da podele pare: Marijana Čvrljak potpisala razvod!

Izvor: Svet, 24.Sep.2011

naslov: . Moraće da podele pare: Marijana Čvrljak potpisala razvod!. . . . Ispod naslova: .  . . . . excerpt: . Pobednica...

Nastavak na Svet...

MARIJANA ČVRLJAK SE RAZVELA I IZGUBILA 50.000 EVRA!

Izvor: BezZabrane.com, 25.Sep.2011, 06:55

Kako prenosi portal 24sata.hr Marijana Čvrljak se razvela sporazumno sa svojim mužemo Ivanom. Pre nego što je potpisao papire za sporazumni razvod braka, Ivan je postavio neke uslove! Tako su podelili svu imovinu koju su stekli u braku ali i nagardu od 104.700 evra na pola. Tako ispada da je Marijana...

Nastavak na BezZabrane.com...

Razvela se Marijana Čvrljak!

Izvor: S media, 25.Sep.2011

Marijana Čvrljak se konačno razvela od Ivana, sporazumno naravno. Dogovorili su se kako će podeliti novac od Marijanine nagrade od učešća u rijalitiju "Veliki brat" kao i o tome ko će brinuti o njihovoj dvogodišnjoj čerkici...Bliski prijatelj porodice otkrio je za 24sata.hr da su se Marijana...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.