Izvor: Blic, 15.Avg.2016, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maksimalan oprez: Mobilni radar na području Doboja

Na putevima na teritoriji koju operativno pokriva Centar javne bezbednosti Doboj, od danas do 31. avgusta biće korišten savremeni radarski sistem kojim će se bez zaustavljanja kontrolisati brzina kretanja motornih vozila na putevima.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske pozvali su vozače na maksimalan oprez prilikom kretanja u saobraćaju, sa posebnim naglaskom na poštovanje brzine kretanja vozila.

Iz MUP podsećaju da savremeni radarski sistem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji će biti korišten radi i po kiši, snegu, ali i noću, a moguće je merenje brzine vozila do 500 metara udaljenosti.

Posebno je bitno što svaki od uređaja ima memoriju na koju policajac ne može da utiče, čime se smanjuje mogućnost korupcije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.