MASAKR NA KONCERTU U AMERICI: Jedna osoba mrtva, troje ranjenih U PUCNJAVI! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Maj.2016, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASAKR NA KONCERTU U AMERICI: Jedna osoba mrtva, troje ranjenih U PUCNJAVI! (VIDEO)

Jedna osoba je ubijena a tri su ranjene u pucnjavi koja se desila na koncertu u Njujorku

Oko 10 uveče po lokalnom vremenu, na Trgu Union u najvećem gradu SAD čuli su se pucnji na koncertu, a gomila ljudi je panično počela da istrčava na ulice. 

Osoba čiji identitet nije objavljen je ubijena u napadu, čovek (34), koji je ranjen u grudi i bio je u kritičnom stanju, još jedan čovek (33) je ranjen u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << stomak, a žena (26) je upucana u nogu, objavila je njujorška policija.



Američki mediji objavili su da se pucnjava desila "posle svađe iza koncertne bine", u sobi za izvođače. 

Glavni izvođač na koncertu bio je reper iz Atlante, T.I. na čijim koncertima je već dolazilo do pucnjave. U momentu ubistva i ranjavanja u koncertnoj sali bilo je više od 1.000 ljudi.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs/RT)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na koncertu u Njujorku jedna osoba ubijena, troje ranjeno

Izvor: Beta, 26.Maj.2016

Jedna osoba je ubijena a tri su ranjene u pucnjavi u koncertnoj sali u Njujorku gde je trebalo da nastupi hip hop muzičar T. I, saopštila je policija.Pucnji su se čuli sinoć oko 22.15 u Irving plazi, blizu Junion skvera na Menhetnu.Policija je saopštila da je 34-godišnji čovek pogodjen u grudi,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.