Lomača

Izvor: Kurir, 16.Jun.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lomača

KRAGUJEVAC - U požaru koji je prošle noći izbio u baraci u Ulici đenerala Terzibašića 15 izgorela su do temelja četiri stana. U trenutku izbijanja požara u baraci je bilo desetak stanara, ali srećom niko nije povređen. - Probudili su nas vatrogasci. „Izlazite, izgorećete“, vikali su. Jedan sin mi je radio, drugi izašao u grad. Mi, „starci“ smo spavali. Nismo ni osetili da oko nas već sve gori - priča Milosava Stojić i dalje u šoku i kaže da im je u plamenu nestalo skoro celo pokućstvo.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

„Lešinari“ uzrok?

Izvor: Glas javnosti, 16.Jun.2008

U požaru koji je juče ujutru oko 2.25 sati izbio u baraci u Ulici đenerala Terzibašića 15 izgorela su do temelja četiri stana. U trenutku izbijanja požara u baraci je bilo desetak stanara, od kojih, na svu sreću, niko nije povređen...- Probudili su nas vatrogasci. „Izlazite, izgorećete“,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.