Ljajić: Izbori u dogovoru sa opozicijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2011, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Izbori u dogovoru sa opozicijom

KRALJEVO -

Datum održavanja narednih izbora trebalo bi da bude rezultat dogovora svih važnih političkih činilaca u zemlji, a ne rezultat tenzija i sukoba vlasti i opozicije, rekao je danas u Kraljevu ministar rada i socijalne politike i predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljaljić.

Ljajić je kazao da ne zna da li je to stav i njegovih koalicionih partnera, ali da je lično uveren da bi dogovor sa opozicijom bio najbolje rešenje.

“Uopšte ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << plediram na neki poseban termin, ili datum kada bi trebalo da budu izbori. Ali, važno je da to bude rezultat dogovora svih važnih političkih činilaca u zemlji. To treba da postane obrazac političkog ponašanja”, rekao je Ljajić.

On je potvrdio da je članstvu i simpatizerima SDPS-a poručio da se spremaju za izbore, ali je dodato da to ne znači da on zna kada će naredni izbori biti održani.

“Naravno da sam rekao članstvu da treba da se sprema za izbore, jer 11. maja ulazimo u izbornu godinu. Bez obzira da li će izbori biti u martu ili decembru, to za stranku realno znači kao da će biti sutra, rekao je Ljajić.

Ljajić je u Kraljevu uručio ključeve stana jednoj od porodica koje su u zemljotresu ostale bez krova nad glavom, a za koje je stambeni prostor obezbedila kompanija “Britiš ameriken tobako”.

Ključeve još jednog stana koji je donirala ova kompanija uručio je predsednik Privredne komore Srbije Miloš Bugarin.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić: Izbori u dogovoru sa opozicijom

Izvor: S media, 29.Mar.2011

Datum održavanja narednih izbora trebalo bi da bude rezultat dogovora svih važnih političkih činilaca u zemlji, a ne rezultat tenzija i sukoba vlasti i opozicije, rekao je danas u Kraljevu ministar rada i socijalne politike i predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić. ..Ljajić...

Nastavak na S media...

Ljajić: Zemlja je u krizi, neophodan socijalni dogovor

Izvor: SrbijaNet.rs, 29.Mar.2011

Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić izjavio je danas u Kraljevu da se Srbija nalazi u takvoj krizi da je neophodno postići društveni konsenzus sa sindikatima i poslodavcima o socijalnom programu. "Predstoje nam teški pregovori oko svake reči u tekstu socijalnog

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Ljajić: Izbori treba da budu rezultat dogovora sa opozicijom

Izvor: Blic, 29.Mar.2011

Datum održavanja narednih izbora trebalo bi da bude rezultat dogovora svih važnih političkih činilaca u zemlji, a ne rezultat tenzija i sukoba vlasti i opozicije, rekao je danas u Kraljevu ministar rada i socijalne politike i predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljaljić...Ljajić je...

Nastavak na Blic...

Ljajić: Do izlaza iz krize zajedno

Izvor: B92, 30.Mar.2011, 00:50

Beograd -- Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić izjavio za Novosti da način na koji će Srbija izaći iz krize moraju zajednički da traže svi socijalni partneri...To ne uključuje samo predstavnike vlade, već i sindikata i poslodavaca, rekao je Ljajić..."Zato je jedini pravi put da zajedničkim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.