Lažna vest o nuklearnom napadu izazvala haos između Izraela i Pakistana

Izvor: Telegraf.rs, 25.Dec.2016, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažna vest o nuklearnom napadu izazvala haos između Izraela i Pakistana

Lažna vest o tome da je bivši izraelski ministar odbrane pretio nuklearnim napadom na Pakistan ako ta zemlja pošalje trupe u Siriju, izazvala je burne polemike na Tviteru između Pakistana i Izraela o nuklearnoj moći, javlja AP.

U odgovoru na lažnu vest o izjavi izraelskog bivšeg ministra odbrane, pakistanski ministar odbrane Kavaja Asif podsetio je Izrael da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je i Pakistan nuklearna država.

Na to je odgovorilo izraelsko Ministarstvo odbrane i navelo da je vest objavljena na sajtu "AWD njuz" potpuno izmišljena.

Zasad nema odgovora Pakistana na "tvit" ministarstva.

Taj sajt su proverile organizacije koje se bave proverom podataka i ustanovile da je reč o lažnom portalu.

Kako prenosi AP, Izrael održava politiku da ne potvrđuje, ali ni dematuje postojanje nuklearnog arsenala, dok je Pakistan postao nuklearna sila 1998. godine. Te dve zemlje nemaju diplomatske odnose.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog lažne vesti buknuo "Tviter rat" Pakistana i Izraela

Izvor: B92, 25.Dec.2016

Jerusalim -- Lažna vest o tome da je bivši izraelski ministar odbrane pretio nuklearnim napadom na Pakistan ako ta zemlja pošalje trupe u Siriju, izazvala je burne polemike...Na Tviteru je buknuo "rat" između Pakistana i Izraela o nuklearnoj moći, javlja AP...U odgovoru na lažnu vest o izjavi izraelskog...

Nastavak na B92...

"NUKLEARNO NADMETANJE" Lažna vest izazvala burnu polemiku Izraela i Pakistana

Izvor: Blic, 25.Dec.2016

Lažna vest o tome da je bivši izraelski ministar odbrane pretio nuklearnim napadom na Pakistan ako ta zemlja pošalje trupe u Siriju, izazvala je burne polemike na Tviteru između Pakistana i Izraela o nuklearnoj moći, javlja AP...U odgovoru na lažnu vest o izjavi izraelskog bivšeg ministra odbrane,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.