Krkobabić: Trećina mandata ili razlaz sa SPS

Izvor: Mondo, 23.Feb.2012, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić: Trećina mandata ili razlaz sa SPS

Partija ujedinjenih penzionera Srbije za zajednički nastup na sledećim izborima od socijalista Ivice Dačića unapred traži trećinu mandata koji tada budu osvojeni.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trećina mandata ili PUPS napušta SPS

Izvor: Vesti-online.com, 23.Feb.2012

Partija ujedinjenih penzionera Srbije za zajednički nastup na sledećim izborima od socijalista Ivice Dačića unapred traži trećinu mandata koji tada budu osvojeni. Predsednik PUPS Jovan Krkobabić je najavio da će njegova stranka u suprotnom početi razgovore o koaliciji sa Demokratskom strankom...

Nastavak na Vesti-online.com...

PUPS-u trećina mandata ili razlaz s SPS-om

Izvor: Radio 021, 23.Feb.2012

PUPS za zajednički nastup na sledećim izborima od SPS unapred traži trećinu mandata koji tada budu osvojeni, kaže lider te stranke Jovan Krkobabić.

Nastavak na Radio 021...

Dačić: SPS sam osvaja više od 10 odsto, PUPS nije problem

Izvor: EMportal, 23.Feb.2012

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić poručio je danas svom koalicionom partneru Partiji ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) da "može da razgovara sa kim hoće" i da je SPS dovoljno jak da sam osvoji više od 10 odsto glasova na izborima.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.