Konstituisana Skupština opštine Čukarica, Zoran Gajić novi predsednik

Izvor: Blic, 06.Jun.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konstituisana Skupština opštine Čukarica, Zoran Gajić novi predsednik

Konstitutivna sednica Skupštine Gradske opštine Čukarica održana je danas i na njoj su potvrđeni mandati 45 odbornika od kojih najveći broj, njih 17, čine predstavnici liste "Dragan Đilas, izbor za bolju Čukaricu".

Za predsednika opštine Čukarica izabran je Zoran Gajić, dok je za njegovog zamenika postavljen Uroš Janković.

Takođe je izabran predsednik Skupštine opštine Čukarica, Milan Stojić, zamenik predsednika skupštine Milan Čolić, sekretar Gordana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Popović kao i administrativna komisija i komisija opštine Čukarica.

- Prethodne tri i po godine sam svu svoju energiju sa zaposlenima na Adi Ciganliji uložio da unapredimo i ulepšamo ovaj dragulj i ponos. Sada sam spreman da radimo za celu Čukaricu sa timom koji je izabran, zaposlenima ali i sa svim Čukaričanima, da naša opština postane još lepše mesto za život. Rešavaćemo problem građana bez obzira na to da li žive na Banovom brdu, Umci, Rušnju ili Makišu - izjavio je predsednik Zoran Gajić u svom prvom obraćanju.

Na Konstitutivnoj sednici su izabrani novi članovi Opštinskog veća, koje će u sledećem mandatu činiti: Ivan Đurđević, Marko Rackov, Trifko Trifković, Gordana Vukićević, Milivoje Stojanović, Đorđe Golubović, Dejan Janjić, Milutin Šoškić i Milutin Milinković.

U novom sazivu Skupštine opštine Čukarica, DS ima 17 odbornika, Srpska napredna stranka 14, Demokratska stranka Srbije 6, SPS 5 i pokret "Preokret" 3 odbornika.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Subotica: Konstitutivna sednica Skupštine grada

Izvor: Magyar Szó, 06.Jun.2012

Sutra će biti održana konstitutivna sednica Skupštine grada Subotice na kojoj, osim verifikacije odborničkih mandata, treba da bude izabran predsednik i imenovan sekretar skupštine. Kandidata za predsednika skupštine može da predloži trećina odbornika, što teoretski znači da bi za ovu funkciju...

Nastavak na Magyar Szó...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.