Kome će iPhone vlasnici OVO pokazati?!

Izvor: Mondo, 22.Okt.2015, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kome će iPhone vlasnici OVO pokazati?!

Od sada je na iPhone-u moguće pokazati i srednji prst!

Foto: Apple/MONDO portal.

Kompanija Apple objavila je novo ažuriranje za iOS 9, čija je glavna novina uvođenje više od 150 emitikona, među kojima i famozni srednji prst (ih, kad je to Microsoft uveo). "Rečnik" smajlija obogaćen je novim unosima - burito, jednorog, vrtlog, hot-dog, palica za kriket i mnogim drugim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Ono što će pojedine korisnike najviše obradovati je sličica sa podignutim srednjakom iz dlana prema gore, jer će tako bez ijedne otkucane reči moći da izraze sagovorniku svoju frustraciju i ljutnju.

Najnovijim ažururanjem vrši se, takođe, i značajna nadogradnja postojećeg operativnog sistema i uvode nove funkcije, ali i popravljaju postojeće, kakve su "žive fotke", koje je Apple za iPhone 6S, takođe, pozajmio sa Lumia uređaja.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

the middle finger emoji is already my most used emoji.

— DMs Sponsor (@DmSponsor) October 22, 2015

They made a middle finger emoji......What. A. Time. To. Be. Alive.

— Alicia Hinojos (@aliciahinojos) October 22, 2015

our prayers have been answered, the middle finger emoji has finally emerged

— Kayden Stephenson (@kingkayden) October 22, 2015

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Od sada je na Ajfonu moguće pokazati i srednji prst

Izvor: Blic, 23.Okt.2015, 00:24

Kompanija Epl je objavila novi apdejt za iOS 9, čija je glavna novina uvođenje više od 150 novih emotikona, među kojima i famozni srednji prst...Neki od emotikona za iOS 9.."Rečnik" smajlija obogaćen je novim unosima - burito, jednorog, vrtlog, hot-dog, palica za kriket i mnogi drugi...Ono što...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.