Ko će u policiji da odgovara zbog udesa predsednikovog džipa

Izvor: Blic, 12.Apr.2014, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će u policiji da odgovara zbog udesa predsednikovog džipa

Radnik „Mercedesa” Marko Ivičić slupao je u četvrtak blindirani službeni džip predsednika Srbije Tomislava Nikolića kada se, posle zamene guma, tokom probne vožnje bukvalno zakucao u gradski autobus, u Ulici Đorđa Stanojevića na Novom Beogradu.

U policiji svi tvrde da je ovaj udes gruba profesionalna greška zbog koje neko moro da bude kažnjen.

- Postoji jasna procedura o službenim automobilima za specijalnu namenu, kakav je Nikolićev džip. Automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << po pravilima nije smeo ni sekund da ostane bez policijskog nadzora. To što je džip u ruke uzeo radnik servisa i isterao ga na ulicu grub je propust i neko bi za to morao da odgovara - kažu u policiji.

Zvanično, međutim, u MUP-u niko nije želeo da kaže čija je krivica u pitanju, čak ni da li će povodom ovog slučaja biti pokrenuta unutrašnja istraga.

Inače, džip „mercedes 500 GL” s oznakom „brabus” jedan je od tri skupocena auta koja je prošle godine Srbiji, tačnije Aleksandru Vučiću, poklonio Muhamed bin Zajed al Nahjan, šeik Abu Dabija.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.