KAD BI MOGLA DA IZBRIŠE: Dunja Ilić prepravlja tetovažu!

Izvor: Kurir, 18.Sep.2014, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD BI MOGLA DA IZBRIŠE: Dunja Ilić prepravlja tetovažu!

Pre mesec i po dana je uradila tetovažu inicijala na svom vratu, ali se sada pokajala i rešila da je prepravi

Mlada pevačica Dunja Ilić je pre mesec i po dana na svom telu za jedan dan uradila pet tetovaža, ali se zbog jedne pokajala i sada je donela odluku da je prepravi.

Kako kaže, shvatila je da ne treba tetovirati nečije inicjale na svom telu, sem ako nisu u pitanju deca.

"Jedva čekam četvrtak kako bih dovršila jednu, dodala još >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << jednu i najvažnije od svega prepravila onu glupu tetovažu na vratu... Ipak je tačno ono što sam mislila NIKADA NIČIJE INICIJALE NA SEBE (osim ako naravno nemate dete)", zaključila je Ilićeva.

Čije inicijale je tetovirala nije otkrila...

(Opera 17)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dunja Ilić uklanja tragove prošlosti, evo kako!

Izvor: Svet plus, 18.Sep.2014

Dunja Ilić koja je nakon samo dve nedelje provedene u braku objavila da se razvodi, sada je odlučila i da ukloni sve tragove prošlosti i prepravi tetovažu koju je uradila pre samo više od mesec dana na vratu...Dunja se očigledno pokajala zbog svoje tetovaže koju je uradila pre mesec dana, pa je...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.