Ispovest transseksualke: Lomila sam rebra kako bih imala savršen struk

Izvor: Blic, 23.Jan.2014, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest transseksualke: Lomila sam rebra kako bih imala savršen struk

Jedna od najpoznatijih transseksualnih osoba u Njujorku Amanda Lepore, koja je sa samo 19 godina izvršila operaciju pola, progovorila o plastičnim operacijama i bolovima koje je prošla kako bi dobila željeni izgled.

Četrdesetšestogodinja Lepore otkrila je za magazin "Into the Gloss" da je nakon promene pola imala još imala tri operacije grudi, ugradnju implatanta u zadnjicu pa je čak lomila rebra kako bi imala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uži struk.

-Mislim da su Rakel Velč i Šer uradile istu operaciju. Ilegalna je u SAD, a ja sam je uradila u Meksiku. Polomili su mi rebro na leđima i stegli, tako da nema ožiljaka- kazala je Lepore koja sada ima savršenu liniju "peščanog sata".

Na licu je uradila usne, operaciju nosa, zatezanje lica i spuštanje linije kose.

-Umesto da oponašam devojke sa kojima sam odrasla i koje su me ismevale, odlučila sam da izgledam kao filmska zvezda. To je bilo poput bega", rekla je pevačica, plesačica i domaćica zabava.

Istakla je da je i u tinejdžerskim danima imala žensku liniju i da joj je to pomoglo u izgledu. Amanda trenutno radi na novom muzičkom albumu i piše memoare.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ispovest transseksualke: Lomila sam rebra kako bih imala savršen struk

Izvor: Dzungla.org, 23.Jan.2014

Jedna od najpoznatijih transseksualnih osoba u Njujorku Amanda Lepore, koja je sa samo 19 godina izvršila operaciju pola, progovorila o plastičnim operacijama i bolovima koje je prošla kako bi dobila željeni izgled. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.