Gužve na većini graničnih prelaza

Izvor: Mondo, 11.Avg.2012, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na većini graničnih prelaza

Saobraćaj na glavnim putevima u Srbiji od jutros je pojačanog intenziteta, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Na granicama se čeka od 30 do 90 minuta.

Putnička vozila na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz zemlje zadržavaju se dva sata, dok je zadržavanje na ulazu u zemlju od 30 do 60 minuta.

Na Batrovcima, na granici sa Hrvatskom, za izlaz se čeka oko 30 minuta, dok se putnička vozila na uzlazu zadržavaju oko 90 minuta.

Na prelazu Gostun, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na granici sa Crnom Gorom, zadržavanje je do 90 minuta na izlazu iz zemlje, dok se na ulaznim rampama čeka oko 30 minuta.

Na ostalim prelazima zadržavanja su od 30 do 60 minuta.

Nastavljaju se radovi na deonici auto-puta E-75 kroz Beograd i kod naplatne rampe "Bubanj potok", zbog čega na tim deonicama ima gužve jer vozila idu dvosmerno, jednom polovinom puta.

Od subote u 22 sata do nedelje u 12 sati obaviće se drugi deo testa opterećenja na čeličnoj konstrukciji mosta Gazela. Tokom tog testa, za saobraćaj će biti u celini zatvoren most Gazela, u oba smera.

Na autoputu E-75 Beograd-Novi Sad u toku je popravka mosta preko Dunava kod Beške, a saobraćaj se obavlja dvosmerno.

Zbog radova na magistralnom putu Paraćin-Zaječar, vozila na delu između Paraćina i Straže prolaze naizmenično.

Na magistralnom putu M-22, na deonici od Gukoša do Ugrinovaca i na obilaznici oko Gornjeg Milanovca, vozila zbog radova prolaze naizmenično.

Zbog radova na deonici puta M-25 Merdare-Prokuplje-Niš, saobraćaj je obustavljen i vozila idu lokalnim putem.

Zbog radova na magistralnom putu M-19 kod Termoelektrane "Nikola Tesla B" do čvora Debrc, saobraćaj se usmerava na regionalne puteve.

Na gradskoj deonici puta M-19 u Šapcu se obavljaju radovi, a saobraćaj je usmeren na lokalne puteve.

Zbog klizišta na državnom putu I reda, deonica Prijepolje-Brodarevo, u mestu Gračanica vozila prolaze naizmenično.

Zbog radova na magistralnom putu M-8 Novi Pazar-Sjenica, na izlazu ka Sjenici, saobraćaj je usporen.

Usled oštećenja mosta na magistralnom putu M-2, na 15. kilometru od Ribarića ka Rožaju, na delu kod Špiljana saobraćaj se obavlja

(Beta)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gazela zatvorena večeras od 22 do sutra u podne

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2012

BEOGRAD, NOVI SAD -..Putnička vozila na graničnom prelazu Horgoš na izlasku iz Srbije zadržavaju se dva sata, a na ulazu od 30 do 60 minuta. Na Batrovcima, na granici sa Hrvatskom, na izlaz se čeka oko 30 minuta, a na ulaz 90...Na prelazu Gostun, na granici sa Crnom Gorom, zadržavanje je do 90...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Gužve na granici mogu da se izbegnu

Izvor: Mondo, 12.Avg.2012, 14:39

Umesto da iz granice Srbije prelaziš na Horgošu, Batrovcima i Preševu, koristi druge prelaze: Đala, Sremska Rača i Prohor Pčinjski...Sezona godišnjih odmora po tradiciji donosi ogromne saobraćajne gužve na graničnim prelazima prema Srbiji, naročito tokom vikenda...Najduže se čeka na prelazu...

Nastavak na Mondo...

Saobraćaj umerene jačine

Izvor: RTS, 13.Avg.2012, 09:13

U Srbiji saobraćaj umerenog intenziteta, a na graničnim prelazima zadržavanja do 30 minuta za putnička vozila...Na srpskim drumovima saobraćaj je umerenog intenziteta i obavlja se uz povoljne vremenske uslove, saopštava Auto-moto savez Srbije...Na putevima trasiranim kroz klisure i stenske useke,...

Nastavak na RTS...

Nema gužvi, pazite na udarne rupe

Izvor: Glas javnosti, 13.Avg.2012

BEOGRAD - Na srpskim drumovima saobraćaj je jutros umerenog intenziteta i obavlja se uz povoljne vremenske uslove, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Na putevima trasiranim kroz klisure i stenske useke, učestala je pojava odrona...Valja obratiti pažnju i na udarne rupe koje, pri nešto većim brzinama,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.