Saobraćaj umerene jačine

Izvor: RTS, 13.Avg.2012, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj umerene jačine

U Srbiji saobraćaj umerenog intenziteta, a na graničnim prelazima zadržavanja do 30 minuta za putnička vozila.

Na srpskim drumovima saobraćaj je umerenog intenziteta i obavlja se uz povoljne vremenske uslove, saopštava Auto-moto savez Srbije.

Na putevima trasiranim kroz klisure i stenske useke, učestala je pojava odrona, a treba obratiti pažnju i na tzv. udarne rupe koje, pri nešto većim brzinama, mogu da oštete vozilo, ali i da ugroze bezbednost vozača i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << njihovih saputnika.

Na graničnim prelazima zadržavanja putničkih vozila su oko 30 minuta.

Na deonicama na kojima se izvode radovi, odnosno na kojima su prisutni putari sa mehanizacijom, režim saobraćaja je izmenjen i usporen.

Zbog radova rehabilitacije autoputa E-75 na prolasku kroz Beograd za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka, smer Beograd-Niš u dužini od kilometar, od pasarele kod Hitne pomoći do petlje Autokomanda.

Na ovom delu, saobraćaj će se obavljati dvosmerno kolovoznom trakom namenjenom kretanju od Niša ka Beogradu i to, dve trake u smeru ka Beogradu i jedna u smeru ka Nišu.

Završeni su radovi na autoputu E-75 kod Bubanj potoka i saobraćaj u potpunosti normalizovan.

U toku je rehabilitacija starog mosta preko Dunava kod Beške na autoputu E-75 Beograd-Novi Sad. Saobraćaj se obavlja dvosmerno preko novog mosta, uz ograničenje brzine.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.