Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Feb.2013, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eurostat: Produbljena recesija u eurozoni

Recesija se u 17 zemalja EU koje za zajedničku valutu imaju euro produbila u posljednja tri mjeseca 2012, jer je i najjača evropska ekonomija - Njemačka počela posrtati zbog slabe potražnje u krizom zahvaćnoj zoni eura. Kako je danas objavila evropska agencija za statistiku Eurostat, zabilježen je pad od  0,6 posto u posljednjem kvartalu 2012. u odnosu na prethodni tromjesečni period u istoj godini. Podaci Eurostata pokazuju da je euro zona doživjela  pad treći kvartal ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Njemačka privreda počela da posrće

Izvor: Capital.ba, 14.Feb.2013

BRISEL, Recesija se u 17 zemalja EU koje za zajedničku valutu imaju evro produbila u posljednja tri meseca 2012, jer je i najjača evropska ekonomija – Njemačka počela da posrće ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.