Eksplozija na pruzi kod Donjecka

Izvor: B92, 16.Jul.2014, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija na pruzi kod Donjecka

Kijev -- U regionu Donjecka došlo je do eksplozije, koja je oštetila prugu između mesta Novobahmutovka i Gorlovka, saopšila je pres služba Ukrajinskih železnica.

U ovoj eksploziji nije bilo ljudskih žrtava, ni povređenih, prenosi Itar-Tas.

Ovo je u poslednje vreme druga eksplozija na istom delu pruge.

U poslednja tri dana u donjeckom regionu u vazduh su dignuta tri mosta - na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << autoputu Rostov - Harkov, na pruzi u blizini Bahmutovke i na reci Severski Donec, blizu sela Zakotnoje.

Još dva mosta su dignuta u vazduh u luganskom regionu - jedan preko reke Severski Donec drugi na prizu iznad reke Teple.

Ukrajinska policija upozorava da bi na auto i zemljanim putevima, koje koriste vojne snage, moglo da bude eksploziva različitih vrsta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija oštetila prugu u regionu Donjecka

Izvor: Akter, 16.Jul.2014

U regionu Donjecka danas je došlo do eksplozije, koja je oštetila prugu između mesta Novobahmutovka i Gorlovka, saopšila je pres služba Ukrajinskih železnica

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.