Džong Unov brat vodi narko-kartel

Izvor: Kurir, 03.Jun.2015, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džong Unov brat vodi narko-kartel

PJONGJANG - Kim Džong Čul, buntovni brat severnokorejskog lidera Kim Džong Una, zarađuje novac prodajući narkotike kao vođa svojevrsnog narko-kartela „Pongvadžo“, koji čine deca najmoćnijih ljudi u zemlji, tvrde zapadni mediji.

Džong Čul je pažnju javnosti ponovo privukao kad je pre nekoliko dana uslikan na dva koncerta Erika Kleptona, čiji je obožavalac. To je prvi put da je primećen u javnosti otkako je njegov mlađi brat 2011. preuzeo kontrolu nad zemljom. Iako stariji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od Kim Džong Una, Kim Il Sung nije hteo da ga on nasledi jer ga je smatrao „feminiziranim, slabim i dekadentnim“.

Kako pišu mediji, Džong Čul živi kao pravi plejboj, a iako je proglašen za „ženskog Petka“ koji ne može da vodi državu, postao je vođa grupe „Pongvadžo“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.