Dvoglava kornjača iz Teksasa ima Fejsbuk stranu

Izvor: Blic, 29.Jul.2013, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoglava kornjača iz Teksasa ima Fejsbuk stranu

Dvoglava kornjača koja se prošlog meseca izlegla u zoo vrtu u San Antoniju postala je toliko popularna da ima i sopstvenu Fejsbuk stranu.

Zvaničnici vrta kažu da kornjača nazvana Telma i Luiz po ženskom dublu iz istoimenog filma nagrađenog Oskarom lepo napreduje.

Portparolka vrta Debi Rios Vanskajki kaže da kornjača jede i pliva i da se dve glave Luiz Leva i Telma Desna dobro slažu, prenosi AP.

Na kornjačinom "fejsu" vide se fotografije simpatične životinje kao i izmišljeni razgovori između dve glave.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TELMA I LUIZ: Dvoglava kornjača ima svoju Fejsbuku

Izvor: Kurir, 29.Jul.2013

Kornjača jede i pliva i dve glave Luiz Leva i Telma Desna dobro slažu..SAN ANTONIO - Dvoglava kornjača koja se prošlog meseca izlegla u zoo-vrtu u San Antoniju postala je toliko popularna da ima i sopstvenu Fejsbuk stranu...Zvaničnici vrta kažu da kornjača nazvana Telma i Luiz po ženskom dublu...

Nastavak na Kurir...

Kornjača sa dve glave osvojila Fejsbuk

Izvor: B92, 29.Jul.2013

Dvoglava kornjača koja se prošlog meseca izlegla u zoo vrtu u San Antoniju postala je toliko popularna da ima i sopstvenu fejsbuk stranu...Zvaničnici vrta kažu da kornjača nazvana Telma i Luiz po ženskom dublu iz istoimenog filma nagrađenog Oskarkom lepo napreduje...Portparolka vrta Debi Rios...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.