Dojava o bombi u avionu na aerodromu u Sarajevu

Izvor: Blic, 06.Mar.2015, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dojava o bombi u avionu na aerodromu u Sarajevu

Na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu u toku je kontradiverzioni pregled zbog anonimne dojave o bombi.

Portparolka Granične policije Bosne i Hercegovien Sanela Dujković rekla je da je na aerodromu u toku kontradiverzioni pregled putnika, kompletnog aviona i prtljaga u skladu sa procedurama, nakon što je primljena anonimna dojava o bombi.

"Putnici su evakuisani, a budući da je reč o ozbiljnom kontradiverzionom pregledu, on će potrajati i nekoliko sati. Postoji mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će doći do kašnjenja letova", rekla je Dujkovićeva za portal "Kliks".

O aktivnostima na Međunardonom aerodromu Sarajevo upoznati su i Agencija za istrage i zaštitu BiH, Ministarstvo bezbednosti, federalni MUP, MUP Kantona Sarajevo i Uprava za indirektno oporezivanje, te bezbednosni sektor Međunarodnog aeroroma Sarajevo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dojava o bombi na sarajevskom aerodromu

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2015

SARAJEVO - Na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu u toku je kontradiverzioni pregled zbog anonimne dojave o bombi...Portparol Granične policije BiH Sanela Dujković rekla je da je na aerodromu u toku kontradiverzioni pregled putnika, kompletnog aviona i prtljaga u skladu sa procedurama, nakon što je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Nema bombe u avionu

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Mar.2015, 00:38

SARAJEVO - Sanela Dujković, portparolka Granične policije BiH, kazala je za da je obavljen kontradiverzioni pregled avion Turkiš Erlanjs, te da nije pronađena nikakava naprava koja bi mogla ugroziti sigurnost putnika koji su se nalazili u avionu...O aktivnostima na Međunardonom aerodromu Sarajevo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.