Dežer: Nema sumnje u Dačićevu evropsku opredeljenost

Izvor: Blic, 22.Jul.2011, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dežer: Nema sumnje u Dačićevu evropsku opredeljenost

Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Vensan Dežer poručio je da nema sumnje u evropsku opredeljenost zamenika predsednika Vlade Srbije i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića.

Reagujući na jučerašnji Dačićev apel Evropskoj uniji da ne postavlja nove uslove i poruku da "ako nas EU neće onda ćemo živeti bez toga", Dežer je podsetio da je zamenik premijera prošle godine dobio nagradu "Najevropljanin".

"Dačić je to priznanje dobio upravo kao srpski ministar koji je najviše orijentisan prema Evropskoj uniji", naglasio je Dežer.
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dežer: Ne sumnjam u evropsku opredeljenost ministra Dačića

Izvor: Beta Video, 22.Jul.2011

OBRENOVAC - Šef delegacije Evropske unije u Srbiji Vensan Dežer: Ne sumnjam u evropsku opredeljenost ministra Dačića (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Dačić: Strepim da nam se ne ponovi neka nova Oluja

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2011

BEOGRAD - Zamjenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da u Evropskoj uniji postoji grupa zemalja koja bi, uz davanje statusa kandidata Srbiji, zauzvrat željela da dobije i njeno priznanje nezavisnosti Kosova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

SRPSKA POLITIČKA SCENA

Izvor: Kurir, 23.Jul.2011, 09:07

BEOGRAD - U Sekretarijatu haškog suda tvrde da se posete pritvorenicima „u principu ne slušaju, niti snimaju,“ a isto važi i za telefonske razgovore: - Zatvorenici mogu da primaju i šalju pisma, a obavešteni su da će sekretar Suda..* Sud u Hagu..U principu ne prisluškujemo..BEOGRAD - U Sekretarijatu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.