Darko ležao na podu kako bi zaradio pare!

Izvor: Blic, 23.Nov.2014, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko ležao na podu kako bi zaradio pare!

Već je poznato da su zarad para naši pevači na romskim svadbama spremni na sve. Međutim, mnogi od njih to kriju, a Darko Lazić je sa ponosom okačio snimak na kojem se vidi kako leži na podu dok gosti po njemu bacaju evre.

- Tako to mi u Beču - napisao je pevač.

Naime, folker je pevao na jednom veselju u Beču, gde su domaćini naručili numeru i zamolili ga da legne na čaršaf koji su prostrli kako bi posle u njemu mogao da skupi novac. Kako Darko važi za pevača >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji pravi odličnu atmosferu i ispunjava većinu želja koje imaju domaćini kod kojih nastupa, njemu nije bio problem da legne na pod i sa osmehom otpeva traženu pesmu, piše Alo!

Na klipu koji je lično postavio na društvenoj mreži možemo da primetimo da Laziću nije bilo teško da peva u ležećem položaju, a zašto bi mu i bilo teško kada su novčanice tokom cele numere padale na njega, što je pevača veoma usrećilo. Sada nam je i jasno zašto je baš ova zvezda “Granda” jedna od najplaćenijih.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Darko Lazić ležao na podu i zarađivao pare (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Nov.2014

Popularni pevač postavio je na Fejsbuku video-snimak na kome se vidi kako peva u ležećem položaju i kako ga gosti kite novčanicama..Mnogi estradni umetnici pevaju na raznoraznim slavljima na kojima zarađuju velike svote novca. Pevač Darko Lazić postavio je na svom Fejsbuk nalogu video-snimak...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.