Dačić u Smederevu: Glasajte za Vučića, Srbiji potrebna ozbiljnost

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Mar.2017, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić u Smederevu: Glasajte za Vučića, Srbiji potrebna ozbiljnost

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je večeras u Smederevu da je Srbiji potrebna ozbiljnost i da je zbog toga važno ko će je voditi i pozvao je birače da na predsedničkim izborima 2. aprila glasaju za kandidata vladajuće koalicije, aktuelnog premijera Aleksandra Vučić.

Dačić je na skupu podrške Vučiću, koji su zajedno organizovale Srpska napredne stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i Socijalistička partija Srbije, rekao da su svi drugi kandidati za predsednika Srbije "zavitlavanje".

"Videli smo neke kandidate za predsednika Srbije. To je zavitlavanje Srbije, bilo da je reč o (Saši) Jankoviću, (Vuku) Jeremiću, (Luki Maksimoviću, Ljubiši) Preletačeviću. Srbiji je potrebna strpljivost, ozbiljnost, važno je ko vodi Srbiju, jer Srbija ima velike državne i nacionalne probleme s kojima se suočavala vekovima. Veoma je važno da li će Srbija u ovom lavirintu pogoditi pravi put", rekao je Dačić.

On je dodao da je SPS pre šest godina napravio koaliciju sa SNS-om. "Nemam čega da se stidim, več se ponosim", rekao je Dačić.

Gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović kazala je da se Vučić jedini setio Smedereva kada je bilo "slepo crevo i niko ga nije iskoristio", navodeći da je Smederevo zahvaljujući njemu postalo lider u razvoju privrede u celoj Srbiji.

"Aleksandar Vučić je prepoznao geostrateški položaj ; Smedereva i krenuo s nama da gradi Smederevo", rekla je Jasna Avramović i dodala da Smederevo ne sme zaboraviti Vučića zato što zajvaljujući njemu sada građani imaju redovne plate.

Ona je pozvala građane da na predsedničkim izborima zaokruže broj šest i da na taj način iskažu zahvalnost Vučiću na svemu što je uradio za Smederevo.

"Aleksandar Vučić ide dalje, posle 2. aprla vodiće državu Srbiju", rekla je Jasna Avramović i dodala da je Vučić "budućnost Srbije, budućnost Smedereva".

I član predsedništva SNS-a Bratislav Gašić pozvao je okupljene da izađu na izbore za predseika Srbije i zaokruže broj šest.

On je kazao da "širom naše lepe Srbije" čuje od prijatelja da nema razloga za zabrinutost, jer Vučić "ubedljivo pobeđuje". "Mi u to verujemo i nadamo se tome", kazao je Gašić.

Skupu podrške predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću prisustovao je i predsednik Pokreta Snaga Srbije Bogoljub Karić.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić na skupu podrške Vučiću: Ostali kandidati zavitlavanje

Izvor: N1 televizija, 20.Mar.2017

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je u Smederevu da je Srbiji potrebna ozbiljnost i da je zbog toga važno ko će je voditi i pozvao je birače da na predsedničkim izborima 2. aprila glasaju za kandidata vladajuće koalicije, aktuelnog premijera Aleksandra Vučić...Dačić...

Nastavak na N1 televizija...

Privedeni zbog cepanja Vučićevih plakata

Izvor: N1 televizija, 21.Mar.2017, 00:50

Trojica pripadnika kraljevačkog Lokalnog fronta privedena su večeras pošto su cepali plakate s likom predsedničkog kandidata vladajuće koalicije, aktuelnog premijera Aleksandra Vučića...Oni su vrlo brzo pušteni iz pritvora...Vučićeva Srpska napredna stranka (SNS) optužila je članove Lokalnog...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.